Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: «Λάθος» ο συναγερμός για το εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη (vid)

Serial killer στην Κύπρο: «Λάθος» ο συναγερμός για το εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη (vid)
Serial Killer στην Κύπρο: Καμία σχέση με την τρίτη βαλίτσα δεν είχε το ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς απλά ήταν σφουγγάρια τυλιγμένα σε χαλί. Αναζητείται ακόμη το πτώμα της 29χρονης Φιλιππινέζας, πως ο «Ορέστης» είπε ότι πέταξε εκεί.

Serial Killer στην Κύπρο: Δεν σχετίζεται τελικά με την τρίτη βαλίτσα το εύρημα που ανασύρθηκε από δύτη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κόκκινη Λίμνη. Το αντικείμενο ήταν ιδιαίτερα βαρύ και χρειάστηκε η βοήθεια ειδικής απόχης για να βγει στην επιφάνεια. Παράλληλα, και μια φουσκωτή βάρκα πλησίασε το σημείο που είχε βουτήξει ο δύτης για να προσφέρει την αρωγή της. Ταυτόχρονα, άμεσα έσπευσαν στη λίμνη και οι ιατροδικαστές, προκειμένου να γίνει αυτοψία, σε περίπτωση εύρεσης πτώματος.

Ωστόσο, παρά τις αρχικές υποψίες ότι το εύρημα μπορεί να σχετίζεται με τη σορό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς είχε ομολογήσει ότι είχε πετάξει το πτώμα της άτυχης γυναίκας στη λίμνη αυτή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιθανότατα επρόκειτο για για σφουγγάρια, τυλιγμένα σε φλοκάτη ή χαλί. Αυτά είχαν πάνω τους μια πέτρα, η οποία και τα κρατούσε στο βυθό.

Serial Killer στην Κύπρο: Μπορεί να μη βρίσκεται σε βαλίτσα η τρίτη σωρός

Παράλληλα, ερωτήματα προκάλεσε αργότερα και η παρουσία πυροτεχνουργών στο σημείο. Βέβαια, στο σημείο γίνονται αρκετά συχνά ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς. Πάντως, οι πυροτεχνουργοί αποχώρησαν λίγο αργότερα, χωρίς κάποια σχετική ανακοίνωση. Είναι ιδιαίτερα πιθανό, η τρίτη σωρός να μη βρίσκεται σε βαλίτσα, όπως εκείνες της 36χρονης Λίβιας Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενας από τη Ρουμανία. Η αναζητούμενη σωρός της 29χρονης Maricar Baldez Arquiola από τις Φιλιππίνες, πετάχτηκε στην Κόκκινη Λίμνη, ένα χρόνο μετά από εκείνες της μητέρας και της κόρης από τη Ρουμανία, όπως είχε ομολογήσει ο Serial Killer.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει τυλιχθεί σε ύφασμα ή σεντόνι και να πετάχτηκε στη λίμνη με πέτρες, για να βυθιστεί. Θυμίζουμε ότι η Λιβία και η κόρη της είχαν δολοφονηθεί στο διαμέρισμα τους. Μετά την πράξη του, ο δράστης τις έβαλε σε βαλίτσες που βρήκε εκεί για να τις μεταφέρει. Ταυτόχρονα, οι Αρχές ερευνούν και τη λίμνη Μέμι από σήμερα το πρωί. Μάλιστα, εκεί έφτασε και το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar. Στόχος είναι ο εντοπισμός της σωρού της 6χρονης Sierra.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments