Μedia

Πέτρος Γαϊτάνος: Εξηγεί τους λόγους που δέχθηκε να πρωταγωνίστει στη διαφήμιση των Jumbo

Πέτρος Γαϊτάνος: Εξηγεί τους λόγους που δέχθηκε να πρωταγωνίστει στη διαφήμιση των Jumbo
O Πέτρος Γαϊτάνος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Γαϊτάνο o οποίος εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί να συμμετάσχει σε διαφημιστικό σποτ για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών. Μάλιστα ο Έλληνας τραγουδιστής περιγράφει και τα υπόλοιπα σενάρια που υπήρχαν, τα οποία όμως απέρριψε.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος τις τελευταίες δεκαετίες είναι ο τραγουδιστής που έχει ταυτιστεί με το Πάσχα. Φέτος πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια και οι αντιδράσεις ήταν πολλά. Στη διαφήμιση, βλέπουμε τον τραγουδιστή ν’ απορρίπτει όλα τα concepts για τη διαφήμιση που του προτείνουν για να καταλήξουμε να τον δούμε σ’ αυτό που ονειρευόταν ο ίδιος.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε μιλήσει στο TV Έθνος, και είχε αποκαλύψει για ποιο λόγο είπε «ναι» στην πρόταση των Jumbo: «Είπα ναι στη διαφήμιση γιατί ήθελα ο κόσμος να δει αυτή την πιο χαλαρή πλευρά μου. Επίσης θέλησα να κάνω αυτό το διαφημιστικό σποτάκι για να επισημάνω ότι ακόμα και μέσα στους χώρους της αγοράς, όπου επικρατούν τα εμπορικά κριτήρια, μπορεί να γίνει και κάτι με ποιότητα. Δεν ήταν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Είναι καλό να υπάρχουν δουλειές και να έχουμε έσοδα για να μπορούμε να βιοποριστούμε, ειδικά εμείς οι καλλιτέχνες που κάνουμε μια δουλειά πολυέξοδη. Όμως δεν θα έκανα κάτι αν δεν ήταν σχετικό με αυτό που είμαι εγώ».

Ράδιο Αρβύλα: Ξεκαρδιστικό βίντεο για τη διαφήμιση των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο

Οι Ράδιο Αρβύλα είχαν φτιάξει το δικό τους σκετσάκι για την διαφήμιση των Jumbo. Συγκεκριμένα, εμπνεύστηκαν από τη φετινή διαφήμιση των Jumbo για το Πάσχα με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο και έτσι δημιούργησαν δύο μοναδικά σκετσάκια. Στο πρώτο πήραν «συνέντευξη» από τον «Πέτρο Γαϊτάνο», ο οποίος εξήγησε στον δημοσιογράφο τι ήταν αυτό που τον ώθησε να πει το «ναι» και να πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση της ελληνικής εταιρείας.

Στο δεύτερο, ακόμη πιο επικό βίντεο,  αποκάλυψαν αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή που ο «Πέτρος Γαϊτάνος» δέχεται ακόμη μία περίεργη πρόταση για πασχαλινή διαφήμιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments