Μedia

Survivor: Αποχώρησε η Σαμπριέ (vid)

Survivor: Αποχώρησε η Σαμπριέ (vid)
Εκτός Survivor η Σαμπριέ, η οποία αγωνιζόταν με την "Λευκή" ομάδα.

Η Σαμπριέ Σενγκούλ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το Survivor και αποχαιρέτισε οριστικά το παιχνίδι επιβίωσης. Η παίκτρια της Λευκής ομάδας του Survivor 3 πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι το παιχνίδια για εκείνη έφτασε στο τέλος της. τελείωσε για εκείνη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η ίδια είπε: «Χθες το βράδυ είδα στο όνειρό μου ότι θα αποχωρήσω. Το είπα και στον Οκάι. Κι εκείνος μου είπε ότι στη ζωή συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από τα όνειρα. Εάν αντί για τον Οκάι ήταν κάποιος άλλος υποψήφιος, τότε θα στεναχωριόμουν πολύ, θα με κατέστρεφε η αποχώρησή μου. Αλλά επειδή είναι ο Οκάι δεν στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Έγινε το καλύτερο για μένα».

Σαμπριέ και Οκάι ωστόσο είχαν ένα διαφορετικό παρελθόν, καθώς σε παλαιότερη δημοσίευση στο Instagram του τουρκικού Survivor οι δυο τους σε μία συζήτηση που είχαν, άναψαν τα αίματα και έξαλλη η Sabriye είχε φτύσει τον Okay στο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Survivor2019 | 57.Bölüm Tanıtımı 🎬 #Survivor Türkiye Yunanistan yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de @tv8’de 😍👊🏻#TV8 #TV8Yarışma #TV8Survivor #SurvivorÖzel #Türkiye #Yunanistan #AcunIlıcalı #SakisTanimanidis #AcunMedya #adrenalin #hırs #mücadele #yenibölüm #tanıtım

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Türkiye (@survivorturkiye) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments