Video

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της (vid)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της (vid)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην έναρξη της εκπομπής της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την ανάγκασε να φορέσει γυαλιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε λίγο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως τους τηλεθεατές της εκπομπής της το πρωί της Τετάρτης. Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε τους φακούς επαφής της και φόρεσε γυαλιά. Ωστόσο, η ξαφνική αλλαγή της είχε εξήγηση. Βλέπετε, όπως αποκάλυψε η ίδια, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, έπαθε μια μόλυνση στο μάτι, η οποία θα την αναγκάσει να μη φορά φακούς επαφής για λίγο καιρό ακόμη.

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην όμορφη παρέα μας. Θα με δείτε μια-δυο μέρες με τα γυαλάκια μου, γιατί είχα ένα θεματάκι. Έπαθα μια μολυνσούλα στο μάτι και δεν κάνει να βάλω τους φακούς μου, αλλά θα λανσάρω άλλο look. Σέξι, δασκάλα, σέξι γραμματέας, τέτοια…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη του «Happy Day». Βέβαια, η ίδια φάνηκε να νιώθει λίγο αμήχανα με τα γυαλιά, καθώς της έπεφταν συνέχεια. Ωστόσο, το νέο λουκ της πάει αρκετά, δίνοντας της ένα καινούργιο αέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments