Video

Survivor Spoiler (8/5/19): Τα δάκρυα και η συγκλονιστική ιστορία του Κυριάκου (vid)

Survivor Spoiler (8/5/19): Τα δάκρυα και η συγκλονιστική ιστορία του Κυριάκου (vid)
Survivor Spoiler: «Λύγισε» ο Κυριάκος μετά την ανακοίνωση του επάθλου φαγητού, με τον Έλληνα παίκτη να αναφέρεται στο θάνατο της μητέρας του πριν δύο χρόνια. Τι άλλο θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο.

Survivor Spoiler: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η «μάχη» ανάμεσα στην άσπρη και την μαύρη ομάδα και στο σημερινό επεισόδιο. Την Τρίτη (7/5) οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μια απαιτητική δοκιμασία. Οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν ένα  δύσκολο στίβο μάχης, του οποίου κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η λάσπη. Στη συνέχεια λίγο πριν τον τερματισμό θα έπρεπε να ρίξουν τρεις μπάλες σε ισάριθμους σωλήνες για να πάρουν τη νίκη. Η μαύρη ομάδα ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος, επικρατώντας με 10-9. Μάλιστα, έκανε μια τρομερή ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 9-7.

Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν αντιμέτωποι στο παιχνίδι «Άσπρο Μαύρο», διεκδικώντας το όγδοο αυτοκίνητο. Εκεί, στον τελικό ο Ατακάν επικράτησε της Δήμητρας. Αυτή τη φορά εξαιρέθηκαν όσοι είχαν κερδίσει στο παρελθόν. Στη συνέχεια, είδαμε το Συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχώρησε. Η Σαμπριέ ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και τέθηκε εκτός Survivor. Έτσι, η Τουρκάλα παίκτρια θα επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της.

Survivor Spoiler: Το βραβείο που «λύγισε» τον Κυριάκο

Καρδιές θα ραγίσουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (8/5). Ο Κυριάκος Πελεκάνος βάζει τα κλάματα στο trailer του επεισοδίου και συγκλονίζει. Ο Έλληνας παίκτης, μετά την ανακοίνωση του επάθλου φαγητού αναφέρεται στη μητέρα του, την οποία κι έχασε πριν από δύο χρόνια. Η ανάμνηση της, όμως, τον «λυγίζει» και ξεσπάει σε κλάματα, εξηγώντας το λόγο.

Παράλληλα, μια ακόμα μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί. Η άσπρη ομάδα… πανηγυρίζει για την αποχώρηση της Σαμπριέ, όπως γίνεται αντιληπτό και από το trailer. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η μαύρη ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή όσον αφορά το νικητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments