Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Πρόκριθηκε στους «8» του Open της Μαδρίτης

Τσιτσιπάς: Πρόκριθηκε στους «8» του Open της Μαδρίτης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Φερνάντο Βερδάσκο και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του για τους 8 του Open της Μαδρίτης.

Ακόμη μία νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με την οποία έφτασε τις 25 μέσα στη σεζόν και βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. «Θύμα» του 20χρονου Έλληνα, ο Ισπανός Φερνάντο Βερδάσκο τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στο πλαίσιο των 16 του Open της Μαδρίτης.

Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε για πρώτη φορά στους “8” του Madrid Open. Αυτή είναι η πρώτη του πρόκριση στο χωμάτινο Masters και η δεύτερη συνολικά αφού είχε φτάσει τον Αύγουστο του 2018 στον τελικό στο Τορόντο. Πλέον περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Πολωνού Χούμπερτ Χούρκατς κόντρα στον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα κοντραριστούν με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του Open της Μαδρίτης.

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε γρήγορα στο 3-1 με μπρέικ, στη συνέχεια στο 4-1, αλλά ο έμπειρος αντίπαλος του μείωσε σε 5-3 πριν τελειώσει το σετ με 6-3. Στο 2ο ο Έλληνας τενίστας μπήκε και ξανά φουριόζος και προηγήθηκε με 2-0 και 4-1 με διπλό μπρέικ. Ο Βερντάσκο μειώσε σε 4-3 αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε 5-3. Ο Ισπανός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μειώσε σε 5-4. Τελικά ο Τσιτσιπάς παίρνει το 10ο γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο και φτάνει στη νίκη. Ο αγώνας κράτησε 1.27΄.

Δείτε τον winner του Στέφανου κόντρα στον Βερδάσκο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments