Ελλάδα

Τροχαίο στην Πατησίων: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο γυναίκες

Τροχαίο στην Πατησίων: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο γυναίκες
Φρικτό τροχαίο στην Πατησίων το πρωί της Πέμπτης, με ΙΧ να χτυπάει δύο γυναίκες και να της στέλνει στο αντίθετο ρεύμα όπου και πατήθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο. Δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή οι δύο γυναίκες.

Από το τροχαίο στην Πατησίων δύο γυναίκες να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Εκεί, έπεσε πάνω στις δύο γυναίκες, τις οποίες χτύπησε κι εκτόξευσε με δύναμη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο από την άλλη κατεύθυνση τις πάτησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό τους. Οι δύο γυναίκες αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Πρόκειται άλλωστε για μια ώρα αιχμής όπου η κίνηση είναι πυκνή. Γι’ αυτό άλλωστε και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με συνέπεια να πατήσει τις δύο γυναίκες.

Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο γυναίκες, σοκαρισμένοι οι οδηγοί

Η μια εκ των δύο γυναικών νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η άλλη βρίσκεται σε καταστολή. Οι περαστικοί κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθούν άμεσα σε νοσοκομείο οι δύο γυναίκες, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο συμβάν έχουν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν.

Σοκαρισμένοι είναι και οι δύο οδηγοί, τόσο αυτός που χτύπησε τις δύο γυναίκες στο φανάρι, όσο κι εκείνος που τις πάτησε στο αντίθετο ρεύμα. Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου συνελήφθη και η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τρομακτικού τροχαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments