Video

Serial killer στην Κύπρο: Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται σε νέο σημείο στην Κόκκινη Λίμνη (vid)

Serial killer στην Κύπρο: Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται σε νέο σημείο στην Κόκκινη Λίμνη (vid)
Οι Αρχές στην Κύπρο αναζητούν νέα θύματα του serial killer και πλέον οι έρευνες στρέφονται σε νέο σημείο στην Κόκκινη Λίμνη.

Η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές και πλέον οι ειδικοί αναμένεται να ελέγξουν ανεξερεύνητες περιοχές που θεωρούν ότι υπάρχουν στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα tothemaonline, σήμερα αναμένεται να ερευνηθεί και ένα σημείο στην Κόκκινη Λίμνη στο οποίο μέσα από παλαιότερες φωτογραφίες φαίνεται να υπάρχει κάτι, το οποίο μπορεί να είναι σχετικό με τη δράση του serial killer.

Ωστόσο, την Τετάρτη (85/19) σήμανε συναγερμός ύστερα από εντοπισμό μεγάλου αντικειμένου, όμως αποδείχθηκε, το αντικείμενο ήταν μια μεγάλη μάζα από σφουγγάρια. Επίσης, το απόγευμα της χθεσινής ημέρας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκομένων Αρχών που επιχειρούν στα δύο σημεία, αναζητώντας κομμάτια του «παζλ» της πολύκροτης υπόθεσης του serial killer.

Στόχος ήταν να αναλυθούν τα πρώτα αποτελέσματα από την ανάλυση που έκανε το σόναρ στην Λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτου, αλλά και για τα επόμενα βήματα σε Κόκκινη Λίμνη. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Εντουάρντο Μπράνκο, διευθυντή της ιδιωτικής εταιρείας υποβρυχίων ερευνών που συνδράμει στις έρευνες, του Αλεχάντρο Παλμέιρο, χειριστή του υπερύσγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος Sonar και του Μάρκου Τράγκολα, διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments