Video

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πελεκάνος στο άκουσμα του επάθλου (vid)

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πελεκάνος στο άκουσμα του επάθλου (vid)
Survivor: Το έπαθλο έκανε όλους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να συγκινηθούν.

Το έπαθλο στο αγώνισμα του Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης δημιούργησε έντονα συναισθήματα στις δύο ομάδες. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να φάνε κοτόπουλο με πατάτες, ενώ ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα γευτεί κι ένα πιάτο από τα χεράκια της μαμάς του. Οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν με τις οικογένειες των παικτών και ζήτησαν τις αγαπημένες τους συνταγές, προκειμένου να τις εκτελέσουν και να προσφέρουν στους παίκτες γνώριμες γεύσεις.

Οι περισσότεροι συγκινήθηκαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης. Ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Κύπριος έχει χάσει τη μητέρα του πριν δύο χρόνια και η εξομολόγησή του συγκίνησε τους πάντες.

Survivor: Έθαψαν τη Σαμπριέ

Το ταξίδι στο Survivor για την Σαμπριέ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η παίκτρια της λευκής ομάδας πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στην Τουρκία κι έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι πρώην συμπαίκτες της σχεδόν πανηγύρισαν την αποχώρησή της.

Οι παίκτες της άσπρης ομάδας δέχθηκαν με χαρά την αποχώρηση της Σαμπριέ, καθώς θεωρούν πως έτσι η ομάδα τους δυνάμωσε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments