Αυτοκίνητο

Skoda: Έγινε ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon

Skoda: Έγινε ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon
Η Skoda θα είναι ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon, με δύο αθλητές της μάλιστα να λαμβάνουν μέρος και σε κάποιο αγωνίσματα.

Η Skoda είναι ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon, που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, στις Σπέτσες. Η πλέον δημοφιλής οργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα, υποδέχεται για έβδομη χρονιά τους ένθερμους φίλους της και συμμετέχοντες.

Δύο από τους αθλητές της Skoda Team Greece 2019 θα λάβουν μέρος στο φετινό Spetsathlon. Πρόκειται για τους Τζένη Μπουλμέτη, που θα συμμετάσχει στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και το Χρήστο Γαρέφη, που θα συμμετάσχει στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο). Οι δυο τους είχαν συμμετάσχει και στον  αγώνα τριάθλου στη Μεσσηνία, πριν ένα μήνα. Τότε, η Τζένη Μπουλμέτη είχε τερματίσει 1η στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών και 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας ενώ ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65.

Και η KOSMOCAR συμμετέχει στο Spetsathlon

Στο φετινό Spetsathlon θα συμμετάσχει και η εταιρική ομάδα της KOSMOCAR, συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., το «5Κ#charity4sports Run». Ο αγώνας αυτός διοργανώνεται για άτομα όλων των ηλικιών. Στόχος του αγώνα είναι στηρίξει οικονομικά τέσσερις αθλητές που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Σε ένα νησί που έχει αυτοανακηρυχθεί ως «car-free», κάνοντας χρήση του αυτοκινήτου μόνο για ελάχιστες και ειδικές περιπτώσεις, τα μοντέλα της SKODA θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στον αγώνα. Παράλληλα, ένα KODIAQ και ένα KAROQ, τα κορυφαία SUV της μάρκας, θα εκτίθενται στη κεντρική πλατεία Ποσειδωνίου.

Διαβάστε Eπίσης

Skoda Scala: Κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο Red Dot Award 2019

Βενζινοκίνητα αυτοκίνητα: Έφτασε στο 60% η κυκλοφορία τους στο α’ τρίμηνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Περισσότερα