Ελλάδα

Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα

Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα
Πανελλήνιες 2019: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εξετάσεις, που θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου για τα επαγγελματικά λύκεια και στις 7 για τα γενικά λύκεια. Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα, καθώς και τα εξεταστικά κέντρα.

Τα εξεταστικά κέντρα για τις πανελλήνιες 2019, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου για τα επαγγελματικά λύκεια και στις 7 για τα γενικά λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα, ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στα οποία θα διαγωνιστούν χιλιάδες υποψήφιοι.

Στα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν αρχικά στις 6 Ιουνίου στα Νέα Ελληνικά και στις 8 Ιουνίου στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Από τις 11 έως και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Για τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τις 21 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25/6 στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1/7 η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7, με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών. Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ορίστηκε το διάστημα από την Τρίτη 18-6-2019 μέχρι και την Παρασκευή 28-6-2019.

Πανελλήνιες 2019: Δείτε εδώ τα εξεταστικά κέντρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments