Τεχνολογία

Instagram: Έρχονται αυστηρότεροι κανόνες στα bans

Instagram: Έρχονται αυστηρότεροι κανόνες στα bans
Το Instagram ετοιμάζεται να γίνει πιο αυστηρό με όσους παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του.

Το Instagram είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των κοινωνικών δικτύων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνουν το Facebook για το “Insta”. Το γνωστό Social Media είναι έτοιμο να γίνει πιο αυστηρό με όσους παραβιάζουν τους όρους χρήσης του. Αφορμή για όλα αυτά ήταν το μπλοκάρισμα στον λογαριασμό του Alex Jones. Μιας αμφιλεγόμενης μορφής της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ.

Το Instagram θα αλλάξει τους κανόνες που μπορούν να οδηγήσουν σε διαγραφή ενός λογαριασμού. Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα βασίζεται σε μια πολιτική που επιτρέπει ένα ορισμένο αριθμό παραβιάσεων εντός ενός χρονικού διαστήματος πριν αποφασίσει να καταργήσει το λογαριασμό κάποιου. Ωστόσο, το Instagram λέει ότι αυτό το σύστημα είναι αρκετά ευνοϊκό για τους χρήστες που δημοσιεύουν πολύ συχνά. Με τα τωρινά δεδομένα, όσο πιο ενεργός είναι κάποιος έχει λιγότερες πιθανότητες να “φάει” Ban.

Instagram: Νέα πολιτική παραβάσεων

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, το Instagram θα ορίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παραβιάσεων που αν ξεπεραστεί θα οδηγεί στο κατέβασμα του λογαριασμού έπειτα από ένα χρονικό διάστημα που δεν διευκρινίστηκε. Το όριο θα είναι ίδιο για όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως του πόσο συχνά δημοσιεύουν και αυτό σύμφωνα με την το Instagram θα κάνει τους κανόνες να τηρούνται πιο αυστηρά.

Για την ώρα η γνωστή εταιρία δεν έχει ανακοινώσει έπειτα από πόσα posts που παραβιάζουν τους κανόνες θα κατεβαίνει ένας λογαριασμός για να μην δώσει τα περιθώρια σε κακόβουλους χρήστες να το εκμεταλλευτούν.

το Instagram θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν έφεση για κάποιο post που έχει κατέβει, απευθείας μέσα από την εφαρμογή, ώστε να μην καταργηθεί άδικα κάποιος λογαριασμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments