Διεθνή

Βρετανία: 81χρονη γνώρισε για πρώτη φορά την 104χρονη μητέρα της

Βρετανία: 81χρονη γνώρισε για πρώτη φορά την 104χρονη μητέρα της
Βρετανία: Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στη Σκωτία, όπου μια 81χρονη Ιρλανδή γνώρισε για πρώτη φορά την 104χρονη μητέρα της, την οποία και αναζητούσε για 62 ολόκληρα χρόνια.

Μια απίθανη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία. Μια 81χρονη Ιρλανδή βρήκε και συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή της την… 104χρονη μητέρα της. Η Εϊλίν Μακίν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο Bethany Home στο Δουβλίνο και δεν είχε γνωρίσει ποτέ τη βιολογική της μητέρα. Άρχισε να την αναζητά σε ηλικία 19 ετών, αλλά για πάρα πολλά χρόνια δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Μόλις τον περασμένο χρόνο επικοινώνησε με τη γραμμή ζωής του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Ιρλανδίας (RTÉ), ζητώντας βοήθεια στην έρευνά της. Ένας γενεαλόγος της τηλεφώνησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και της ανακοίνωσε ότι την εντόπισε στη Σκωτία.

Η Ιρλανδή ταξίδεψε εκεί τον περασμένο μήνα και αντίκρισε για πρώτη φορά τη μητέρα της. Μάλιστα, η γυναίκα αυτή αύριο (11/5) θα κλείσει αισίως τα 104 της χρόνια. Παράλληλα, έμαθε ότι έχει και δύο ετεροθαλή αδέλφια. Οι δυο  την δέχθηκαν ιδιαίτερη χαρά όπως και η μητέρα τους. «Πήγα να την γνωρίσω και είναι η πιο γλυκιά γυναίκα, υπέροχη οικογένεια και μου έκαναν θερμή υποδοχή», δήλωσε στο πρόγραμμα του (RTÉ). Όπως περιέγραψε, όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας της, εκείνη διάβαζε εφημερίδα.

«Της είπα ότι είμαι από την Ιρλανδία και μου απάντησε ‘Γεννήθηκα στην Ιρλανδία’ . Μετά της είπα ‘Ξέρεις είμαι η κόρη σου’ και εκείνη σήκωσε το βλέμμα και μου έπιασε το χέρι», δήλωσε η Εϊλίν στον σταθμό. Η 81χρονη, η οποία έχει και η ίδια τρία παιδιά, τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη μετά τη γνωριμία με τη μητέρα της.

Έπρεπε να πάω και να ψάξω

Η Εϊλίν αναφέρθηκε στα 62 χρόνια έρευνας της μητέρας της. Υπογράμμισε ότι πάντοτε πίστευε πως θα την βρει και δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Παρά τις δυσκολίες και τα όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν δεν τα παράτησε. «Σκεφτόμουν ότι, πως θα μπορούσα να είμαι ένα άτομο σε αυτόν τον πλανήτη και να μην έχω κανέναν. Έπρεπε να πάω και να ψάξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η 81χρονη.

Παράλληλα, τόνισε ότι η συνάντηση αυτή την χαροποίησε πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενε και η ίδια. «Περάσαμε τρεις μέρες με τόσο μεγάλη χαρά, την οποία δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάποια δουλειά στο σπίτι από τότε. Είμαι τόσο χαρούμενη, χορεύω και τραγουδάω μέσα στο σπίτι όλη την ώρα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο καλό μου έκανε όλο αυτό. Είμαι τρομερά χαρούμενη» είπε η Έϊλίν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments