Lifestyle

Φαίη Σκορδά: “Έλεος, βάλτε μια τελεία” – Τι την εξόργισε

Φαίη Σκορδά: “Έλεος, βάλτε μια τελεία” – Τι την εξόργισε
Γιατί εκνευρίστηκε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά ήταν φανερά ενοχλημένη με ένα δημοσίευμα και μάλιστα ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Αντ1 το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή παρουσιάστρια σπάνια χάνει την ψυχραιμία της και μάλιστα στον αέρα ωστόσο αυτή τη φορά ξέσπασε, γιατί το ζήτημα ήταν λεπτό και εξέφρασε την άποψή της.  Με αφορμή,  λοιπόν, το δημοσίευμα που θέλει να περνάει κρίση ο γάμος της Ελένης Τσολάκη, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε ότι η συγκεκριμένη στήλη έχει γράψει πολλά ψευδή πράγματα και για εκείνη.

«Απλώς επειδή θίγεται εγκυμοσύνη και ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του, για εμένα εκεί είναι τα όριά μου. Για εμένα επειδή είμαι πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη δουλειά και γνωρίζω τους ανθρώπους που είναι στα περιοδικά, ένα όριο ρε παιδιά δηλαδή, δεν θέλω να θυμηθώ τα δικά μου. Θυμάμαι κάποια πρόσφατα δικά μου δημοσιεύματα… Έλεος με αυτή την στήλη! Έλεος! Βάλτε λίγο μία τελεία με αυτή τη στήλη…».

  • Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για δημοσίευμα που την θέλει να χωρίζει από τον Παύλο Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για χωρισμό από τον σύζυγο της.

«Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη «δημοσιογραφία» κ γι αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ».Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι κακοήθεια κ βλακεία τους έρθει στο μυαλό! Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω κ τι κάνω για τους άλλους κ το πιο βασικό…να διατηρώ τις αξίες μου!!Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων κ τις οικογένειες τους!Για μένα αυτό είναι ηθική! Δεν θα απαντούσα, όπως σε τόσες κ τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!!Δεν υπάρχει σταματημός! Χρησιμοποιείτε ακόμα κ μια εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στο τίτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

H ανάρτησή της

View this post on Instagram

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο…να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments