Μedia

Το τέλος του Τατουάζ: Η συγκινητική ανάρτηση από πρωταγωνιστή της σειράς

Το τέλος του Τατουάζ: Η συγκινητική ανάρτηση από πρωταγωνιστή της σειράς
Το τέλος του Τατουάζ: Ένας από τους πρωταγωνιστές συγκίνησε με την ανάρτηση της για το φινάλε της αγαπημένης σειράς.

Το τέλος του Τατουάζ: Η γνωστή τηλεοπτική σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το σίριαλ φτάνει σιγά σιγά προς το φινάλε του και όσοι το παρακολουθούν περιμένουν να μάθουν ποιο θα είναι το τέλος του. Ένας από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκαν μέσα στη σειρά είναι ο Κύπριος Ερμογένης Σκιτίνης.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε το ντεμπούτο του στην ηθοποιία και έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής είπε το δικό του αντίο στο “Τατουάζ” με αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Με ένα τραγούδι δηλαδή.

Το τέλος του Τατουάζ: Το τραγούδι του Ερμογένη Σκιτίνη

Ο γνωστός τραγουδιστής με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για το φινάλε της σειράς. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό του να τραγουδάει παρέα με την κιθάρα του.

“Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχίες που έκαναν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη.  Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν”, ήταν τα λόγια του.

View this post on Instagram

Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχιες που έκαναν και οπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν 😎 @georgiou82 @koulisnikolaou . . . . #ermogeniskitinis #singer #actor #tatouaz #acoustic

A post shared by Ermogenis Skitinis (@ermogenisskitinis) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments