Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης: Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή

Ψήφος εμπιστοσύνης: Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε κατά τη δευτερολογία του ότι "δεν ακούσαμε τίποτα για ποιον λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση μέμφεται την κυβέρνηση και για ποιον λόγο η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης"

Ψήφος εμπιστοσύνης: Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε για τη δευτερολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση η κυβέρνηση. Έπαψε να έχει όταν εξαγόρασε βουλευτές και όταν παραβίασε το Σύνταγμα. Μιλάμε για κότερα και αντιδικτατορική δράση σε μια στιγμή που η Τουρκία απειλεί με μία εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ που δεν είναι μόνο κυπριακή, είναι ευρωπαϊκή. Δεν ακούσαμε τίποτα για ποιον λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση μέμφεται την κυβέρνηση και για ποιον λόγο η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλα συζητήθηκαν εδώ πλην αυτών που έπρεπε, είπε ο Πάνος Καμμένος. Ματαίως ψάχνει να βρει ο ελληνικός λαός τη συζήτηση με τις πολιτικές θέσεις κάθε κόμματος, τη συζήτηση για την Ευρώπη και τους λόγους για τους οποίους ζητά η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης. Εγκρίνει ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ τις βασιλικές συνιστώσες, εκπροσώπους όπως τον κύριο Κόκκαλη; Εγκρίνει ο ψηφοφόρος της ΝΔ εκπροσώπους όπως τον κύριο Καιρίδη, τον κύριο Ψαριανό ή τον κύριο Τατσόπουλο;

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «τον κ. Τσίπρα τον έβλαψε η ιστορία με το κότερο», ανέφερε ότι ειπώθηκαν πράγματα «πολύ χοντρά» που έβλαψαν και τον Αλ, Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είπε ότι εκτιμά τον Παύλο Πολάκη για το έργο του στην υγεία, ωστόσο «πολλές φορές ο λόγος του και τα γραφόμενά του στο Facebook είναι παραπάνω από το «politically correct»».

Ανέφερε επίσης ότι δεν δίνει «καμία στήριξη στον Τσίπρα» ενώ εκτίμησε ότι «θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις εθνικές εκλογές, με αναδιαμορφώσεις του πολιτικού σκηνικού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments