Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης: Η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή

Ψήφος εμπιστοσύνης: Η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή
Ψήφος εμπιστοσύνης: Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του τόνισε ότι "η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία δυναμική συζήτηση, αλλά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι υπέρ μιας προεκλογικής συσκότισης".

Ψήφος εμπιστοσύνης: Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, τον λόγο πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο Επικεφαλής του πολιτικού Κινήματος “Το Ποτάμι” ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ως  αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας, την οποία το κόμμα του απέκτησε εκ νέου μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Το Ποτάμι και η ανανεωμένη Κοινοβουλευτική του Ομάδα μάχεται για την Αναγέννηση της πολιτικής, την Αναγέννηση της Ελλάδας, την Αναγέννηση της Ευρώπης.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα δεν είναι οικονομικό. Είναι αμιγώς πολιτικό. Το πολιτικό σύστημα είναι εκείνο που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Και το νέο και το παλιό καθεστώς δεν είναι σε θέση να τραβήξουν τη χώρα μπροστά, να τη βάλουν στο κέντρο της Ε.Ε. Ψηφίστε αυτούς που δεν σας κορόιδεψαν ποτέ. Αυτό είναι το μήνυμά μου. Βρείτε νέες λύσεις και μην επιστρέφετε στα ίδια λάθη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στους τόνους που κυριάρχησαν στη Βουλή, μεταξύ των αρχηγών των δύο παραπάνω κομμάτων, καθώς και στη συζήτηση που διεξάγεται με βάση «τις κουμπαριές της οικογένειας Μητσοτάκη» και «τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα».  Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι θα καταψηφίσει την πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Θεοδωράκης εξήρε την «πρόταση» του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για μία «ευρωπαϊκή αναγέννηση». «Προσπαθείτε να μην ασχοληθεί η κοινωνία με το ζήτημα των εκλογών και κυρίως με το ποιος ηγέτης θα εκλεγεί στην Ευρώπη», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία δυναμική συζήτηση, αλλά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι υπέρ μιας προεκλογικής συσκότισης». “Τρεις μέρες τώρα στη Βουλή θέλετε να μιλάμε για τις κουμπαριές της οικογένειας Μητσοτάκη, για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα και για τις βαρβαρότητες του κ. Πολάκη, είπε και τόνισε ότι το Ποτάμι δεν θα συμμετάσχει σε αυτόν τον θλιβερό κατήφορο.

Ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης δεν νομίζω ότι έχετε καμία απορία. Καταψηφίζουμε ξανά την κυβέρνηση. Είμαστε απέναντι στις τυχοδιωκτικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους υπουργούς του παρελθόντος που έχουν μόνη έγνοια την ανακατάληψη της εξουσίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments