Video

Survivor spoiler 10/5/19: Η ένταση ανάμεσα σε Χικμέτ και Πάνο (vid)

Survivor spoiler 10/5/19: Η ένταση ανάμεσα σε Χικμέτ και Πάνο (vid)
Survivor spoiler 10/5/19: Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου σημαδεύτηκε από εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Survivor spoiler 10/5/19: Άλλη μια μέρα στον Άγιο Δομίνικο σημαδεύτηκε από εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Στο αγώνισμα επάθλου τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο ανάμεσα σε έναν Έλληνα και έναν Τούρκο παίκτη. Συγκεκριμένα ο Πάνος είχε έντονο διάλογο με τον Χικμέτ και αν δεν έμπαιναν στη μέση οι συμπαίκτες τους τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χικμέτ έκανε μια χειρονομία προς την πλευρά του Πάνου. Ο Έλληνας παίκτης τρελάθηκε με αυτή την κίνηση. Οι συμπαίκτες του Πάνου τον συγκράτησαν καθώς ήταν έτοιμος να κινηθεί απειλητικά προς τον αντίπαλο του. Μάλιστα, του φώναξε ” Εντάξει βοσκέ;”. Αυτή έκφραση δεν ήταν καθόλου τυχαία.

View this post on Instagram

💥Αγώνας προμηθειών 💥 Για τις προμήθειες της εβδομάδας αγωνίζονται στη συνέχεια οι δύο ομάδες 👀 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler 10/5/19: Ο εκνευρισμός για τον Χικμέτ

Τον τελευταίο καιρό ο Χικμέτ έχει δεχτεί έντονη κριτική. Αρκετοί παίκτες τον κατηγορούν ότι είναι αυτός που δημιουργεί κλίκες και έχει κάποιους παίκτες του χεριού του.  Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο Κυριάκος είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα του έκατσε να χάσει προκειμένου να αποχωρήσει η Σαϊμπρέ μετά από υπόδειξη του Χικμέτ.

Στο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού με τις προμήθειες, η μαύρη ομάδα πήρε ακόμη μία νίκη. Το ματς ήταν ντέρμπι και στο φινάλε το δίδυμο της Αφροδίτης με τον Γιουσούφ έκανε το 10-9 δίνοντας τη νίκη στους μαύρους, απέναντι στην Αφροδίτη και τον Μπόρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments