Αθλητισμός

Γιάγια Τουρέ: Οι “ερυθρόλευκες” αναρτήσεις για το αντίο του

Γιάγια Τουρέ: Οι “ερυθρόλευκες” αναρτήσεις για το αντίο του
Ο Γιάγια Τουρέ πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον αποχαιρέτησαν από τα socia media.

Πριν λίγες μέρες ο Γιάγια Τουρέ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Μετά από μια μεγάλη καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα και φυσικά τον Ολυμπιακό, ήρθε η ώρα για το φινάλε. Ο Ιβοριανός δεν είχε πετυχημένο πέρασμα στη δεύτερη θητεία του το λιμάνι, ωστόσο έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του.

Κάποιοι από αυτούς είπαν το δικό τους αντίο στον έμπειρο χαφ. Μαντί Καμαρά, Ομάρ Ελαμπντελαουί , Αχμέντ Χασάν και Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν ανάρτηση μέσω της οποίας στέλνουν το μήνυμά τους στον Τουρέ.

Ο Καμαρά αναφέρει: «Ήταν όνειρο να αγωνιστώ στο πλευρό σου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι λόγια ευχαριστίας για αυτό. Το μοναδικό που έκανε ήταν να απολαύσω τις στιγμές που αγωνιστήκαμε μαζί και όλα όσα μου έμαθες. Είναι ένα καλό παράδειγμα και ένα είδωλο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου».

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ήταν τιμή μου να σε παρακολουθώ και να μαθαίνω από εσένα σαν νεαρός ποδοσφαιριστής στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν επίσης χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σου τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Εύχομαι τα καλύτερα για την απόσυρσή σου Θρύλε».

Ο Αχμέντ Χασάν: «Μεγάλη τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Η κληρονομιά σου θα παραμείνει για πάντα μαζί μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου ταξίδι».

Ο Μπουχαλάκης αρκέστηκε σε μια φωτογραφία με τη λεζάντα: “Τιμή μου, που ήμουν μέρος της ιστορίας σου στο ποδόσφαιρο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments