Αθλητισμός

Θανάσης Ανδρούτσος: Ξεκίνησε να μετράει παγωτά ο παίκτης του Ολυμπιακού

Θανάσης Ανδρούτσος: Ξεκίνησε να μετράει παγωτά ο παίκτης του Ολυμπιακού
Ο Θανάσης Ανδρούτσος βρήκε την ευκαιρία να απολαύει ένα ιδιαίτερο παγωτό.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι από τα τελευταία μεγάλα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο νεαρός χαφ έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα του, αλλά τις πρόσφατες σεζόν δεν αγωνίζεται τόσο συχνά. Παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την παραμονή του σε δύο περιπτώσεις. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον ήθελαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο νεαρός είναι έτοιμος να τελειώσει άλλη μια σεζόν στον Πειραιά και ελπίζει ότι η επόμενη θα τον βρει με πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Θανάσης Ανδρούτσος: Το ιδιαίτερο παγωτό

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό και ήδη οι ποδοσφαιριστές του είναι λίγο πιο ελεύθεροι. Σε ένα από τα ρεπό του, ο Θανάσης Ανδρούτσος επέλεξε να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο. Στη συνέχεια δεν είπε “όχι” σε ένα δροσιστικό παγωτό. Βέβαια από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media φαίνεται ότι δεν ήταν ένα απλό παγωτό.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Super League ο 21χρονος μέσος έγραψε πέντε συμμετοχές με μια ασίστ σε 291 λεπτά συμμετοχής. Μια λιγότερη είχε στο Κύπελλο. Σε μια από αυτές πέτυχε και το μοναδικό του γκολ μέσα στη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments