Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: Η εξομολόγηση για την πρώτη της συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη (vid)

Βίκυ Κουλιανού: Η εξομολόγηση για την πρώτη της συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη (vid)
Η Βίκυ Κουλιανού διηγήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά την ιστορία της πρώτης συνάντησής της με τον Μιχάλη Ασλάνη.

Η Βίκυ Κουλιανού κάθισε ενώπιον του εξομολογητηρίου του After Dark, παραχωρώντας συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. Η Ελληνίδα καλλονή αναφέρθηκε στην προσωπική της ιστορία, στο ξεκίνημά της στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και στον απίστευτο τρόπο που έγινε η πρώτη της γνωριμίας με τον αείμνηστο, Μιχάλη Ασλάνη.

Η Κουλιανού διηγήθηκε στο κοινό τη συνάντησή της με τον Ασλάνη σε λεωφορείο στην Καλλιθέα αλλά και την αντίδρασή της στο επίμονο κοίταγμα του σχεδιαστή. “Του λέω ποιος είστε; Μου λέει ο Μιχάλης Ασλάνης. Και του λέω σκασίλα μου, δεν σας γνωρίζω”, ανέφερε σχετικά.

«Μπήκα στο λεωφορείο και βλέπω μπροστά μου έναν κύριο τροφαντούλη και ζουμερούλη και γλυκούλη να με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω κι εγώ αρχίζω και τσαντίζομαι. Και λέω τι με κοιτάει αυτός; Είναι κανένας ανώμαλος; Τι φάση; Με πιάσανε τα νεύρα μου. Άλλαξα θέση. Με πλησίασε και μου λέει ότι δεν είναι κανένας περίεργος και ότι είναι ο Μιχάλης Ασλάνης. Του λέω ποιος είστε; Μου λέει… ο Μιχάλης Ασλάνης. Και του λέω σκασίλα μου, δεν σας γνωρίζω. Και είναι μια γιαγιά δίπλα και μου λέει… είναι καλός άνθρωπος, είναι σχεδιαστής μόδας»

Βίκυ Κουλιανού: Σύντομο βιογραφικό

Η Βασιλική (Βίκυ) Κουλιανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Ιανουαρίου 1967 και είναι top model (ύψος 1,85 μ.), ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων.Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί.

Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments