Video

Τελικός Κυπέλλου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Τελικός Κυπέλλου: Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα έχει 1040 φίλους των δυο ομάδων.

Τελικός Κυπέλλου: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι τυπικά γηπεδούχοι, θέλουν το τρίτο σερί τρόπαιο, το οποίο θα σημάνει και την κατάκτηση του νταμπλ από τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά το αήττητη πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ΑΕΚ αναζητά τη ρεβάνς για τους δυο χαμένους τελικούς και είναι αποφασισμένη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα έχει 1040 φίλους των δυο ομάδων. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωνταντά από το COSMOTE SPORT 1 HD. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν «ζωντανά» τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν με δυο ώρες καθυστέρηση (22:30) από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Τελικός Κυπέλλου: Το VAR έχει στηθεί στο ΟΑΚΑ

Ιστορικής σημασίας είναι ο σημερινός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο το Video Assistant Referee. Μετά από την δοκιμή στο παιχνίδι πρωταθλήματος Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, το VAR θα κάνει… επίσημη πρεμιέρα στον τελικό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Λίγες ώρες πριν από την σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι, το μόνιτορ του Video Assistant Referee που θα χρησιμοποιεί για τις αμφισβητούμενες φάσεις του τελικού Κυπέλλου ο Γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Τσβάιερ έχει ήδη στηθεί στο γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments