Ελλάδα

Άργος τροχαίο: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα

Άργος τροχαίο: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα
Άργος τροχαίο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή.

Άργος τροχαίο: Σοκαρισμένοι είναι πάντες στην περιοχή με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν δυο άνθρωποι που ευτυχώς γλύτωσαν τα χειρότερα. Το συμβάν έγινε περίπου στις 06:30 στην οδό Νέας Κίου – Άργους κοντά στο ύψος της Λαχαναγοράς.

Το κόκκινο αυτοκίνητο που φαίνεται στις φωτογραφίες κινούνταν με κατεύθυνση από Κίο προς Άργος βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών επιβατών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο έχει πιο βαριά τραύματα.

Άργος τροχαίο: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Στο σημείο που έγινε το ατύχημα βρέθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του τροχαίου. Οι αστυνομικές αρχές θα ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που έκανε τον οδηγό να χάσει την πορεία του και να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες.

Στις φωτογραφίες μπορεί να δει κάποιος ότι το αυτοκίνητο των δυο νεαρών έχει γίνει μια άμορφη μάζα. Αυτό δείχνει ότι η σύγκρουση ήταν αρκετά δυνατή και είναι ένα μικρό θαύμα το γεγονός ότι δεν είχαμε θύματα. Το γεγονός πήρε μεγάλη έκταση στα τοπικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα argonafplia.gr δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο από το σημείο που έγινε το ατύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments