Ελλάδα

Μιχάλης Ρακιντζής: Διαφήμιση έπος με το S.A.G.A.P.O.

Μιχάλης Ρακιντζής: Διαφήμιση έπος με το S.A.G.A.P.O.
Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ο πρωταγωνιστής σε μια επική διαφήμιση με το S.A.G.A.P.O.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές του Ελληνικού τραγουδιού. Πέρα από την προσωπική του επιτυχία, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει βάλει την υπογραφή του σε μεγάλες επιτυχίες σαν στιχουργός. Πριν από αρκετά χρόνια ο Ρακιντζής είχε δεχτεί την πρόταση για να συμμετάσχει στην Eurovision του 2002.

Το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε ο Έλληνας τραγουδοποιός ήταν το περίφημο S.A.G.A.P.O. Μπορεί το τραγούδι να μην άρεσε ιδιαίτερα στους ξένους, αλλά στη χώρα μας έγινε επιτυχία. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε τονίσει ότι όταν το παίζει στα live του γίνεται πανικός.

Μιχάλης Ρακιντζής: Πρωταγωνιστής σε επική διαφήμιση

Το συγκεκριμένο τραγούδι επανέρχεται στην επικαιρότητα με αφορμή την διαφήμιση για γνωστή εταιρία. Όλα ξεκινάνε όταν ένας νεαρός κάνει μπάνιο και τραγουδάει το S.A.G.A.P.O. Τότε εμφανίζεται ο Ρακιντζής και του δίνει ένα πακέτο με πατατάκια. Το ίδιο συμβαίνει και όταν μια κοπέλα τραγουδάει μέσα στο αυτοκίνητο της.

Το πιο ωραίο έρχεται στο φινάλε του βίντεο. Μια παρέα κάνει καραόκε και τραγουδάει το S.A.G.A.P.O. Τότε ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται με αλεξίπτωτο στην αυλή τους για να τους δείξει πως πρέπει να το τραγουδήσουν. Φυσικά σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ο Μιχάλης Ρακιντζής φοράει τα ρούχα από την εμφάνιση του στον διαγωνισμό τραγουδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments