Ελλάδα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα (pics)

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα (pics)
Η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από την κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός συνεχίζει την περιοδεία του. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Άκτιο για να εγκαινιάσει την πέμπτη βάση Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ. Η σύντροφος του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Πάντα χαμογελαστή, η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό μίντι φόρεμα και κρατώντας μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που της πρόσφεραν όταν έφτασε στο αεροδρόμιο. Πριν λίγες μέρες είχε απασχολήσει και πάλι για τις στιλιστικές τις επιλογές. Τότε είχε επιλέξει ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Μπέτυ Μπαζιάνα: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στα Εξάρχεια.Έχει καταγωγή από τους Σοφάδες Καρδίτσας και από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας της, Αχιλλέας Μπαζιάνας, προερχόταν από μεσοαστική οικογένεια των Σοφάδων, ήταν μαθηματικός, αριστερών φρονημάτων και παλιό στέλεχος του ΚΚΕ. Την περίοδο της επταετίας αναγκάστηκε λόγω διωγμών να εγκαταλείψει τη διδασκαλία του στην Ελλάδα και να καταφύγει στο Παρίσι. Η ίδια από τα παιδικά της χρόνια ενδιαφερόταν για την πολιτική και το 1990 οργανώθηκε στον Συνασπισμό, ενώ όπως έχει δηλώσει ποτέ δεν υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές στο ίδιο τμήμα. Συνέχισαν να είναι συμμαθητές και στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όπου πρωταγωνίστησαν στο μεγάλο κίνημα μαθητικών καταλήψεων, ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αμφότεροι δραστηριοποιούνταν στον χώρο της Αριστεράς και ήταν μέλη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου (ο Τσίπρας ήταν πρόεδρος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments