Διεθνή

Game of Thrones: Η Σάνσα προειδοποιεί για επώδυνο φινάλε (vid)

Game of Thrones: Η Σάνσα προειδοποιεί για επώδυνο φινάλε (vid)
Η "Σάνσα " μας άφησε με την αγωνία για το φινάλε του Game of Thrones, μετά τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Η Σόφι Τέρνερ, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Σάνσα Σταρκ στο Game of Thrones, αποκάλυψε κάτι που… λίγο πολύ περιμέναμε. Δίχως φυσικά να κάνει spoiler ή να μπει σε πολλές αποκαλύψεις, αρκέστηκε να αναφέρει στον Τζίμι Φάλον, ότι το φινάλε της σειράς θα είναι… επώδυνο! Ο παρουσιαστής έβαλε μπροστά της μια μεζούρα, ώστε να αναδείξει το μέγεθος του… πόνου που θα νιώσουν οι θεατές και εκείνη το… τερμάτισε!

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο περιστατικό με τον ξεχασμένο καφέ στο γύρισμα. Εξάλλου, αρκετοί ήταν εκείνοι που την “κατηγόρησαν” για τη γκάφα που πέρασε εν τέλει στο τρίτο επεισόδιο. Η Σόφι Τέρνερ δεν… μάσησε και ανέδειξε την Εμίλια Κλαρκ (Καλίσι) ως την υπεύθυνη για τη μεγαλύτερη “γκάφα” της χρονιάς. Την… έδωσε στεγνά που λέμε.

Πάντως, η Εμίλια Κλαρκ, σε συνέντευξή της, είχε κάνει την… πάπια για τον ξεχασμένο καφέ. Συγκεκριμένα, είχε πει τα εξής: “Εγώ δεν πίνω Starbucks. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, πονηρές Liam.

Το αστείο είναι πως στο Μπέλφαστ δεν υπάρχουν Starbucks. Ποτέ δεν θα δείτε κάποιο μέλος του Game Of Thrones με Starbucks, καθώς ποτέ δεν έχουμε τέτοια. Άλλωστε εγώ δεν πίνω καφέ. Το σπίτι μου είναι γεμάτο με τσάι. Πάω στοίχημα οτι ήταν του Liam. Απλά ρίχνει αλλού τις ευθύνες. Όπως είπα είναι πονηρός”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments