Διεθνή

Silver King: Πέθανε από έμφραγμα την ώρα του αγώνα ο γνωστός παλαιστής (vid)

Silver King: Πέθανε από έμφραγμα την ώρα του αγώνα ο γνωστός παλαιστής (vid)
Silver King: Αγώνας wrestling στο Λονδίνο εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη ανακοπή την ώρα του αγώνα και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο ρινγκ.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε αγώνα wrestling στο Λονδίνο με τον 51χρονο μασκοφόρο παλαιστή Silver King να χάνει τη ζωή του πάνω στο ρινγκ, από ανακοπή καρδιάς. Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και όπως φαίνεται αρχικά κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε καθώς όλοι νόμιζαν πως είχε μείνει πεσμένος εξαιτίας του αγώνα με τον αντίπαλό του.

Λίγο αργότερα ο αντίπαλος παλαιστής και ο διαιτητής αντιλαμβάνονται ότι κάτι ανησυχητικό συνέβαινε και ζήτησαν να σπεύσουν διασώστες για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Aπό τα μεγάφωνα, οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό ότι ο αγώνας διακόπτεται και πως ο χώρος πρέπει να εκκενωθεί. Τελικά ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο Σεζάρ Μπαρόν, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην επαγγελματική πάλη το 1997, είχε αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Nacho Libre το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments