Πολιτική

Λάρισα: Π@ρνό σε εκλογικό κέντρο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Λάρισα: Π@ρνό σε εκλογικό κέντρο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Απίθανη γκάφα στη Λάρισα, καθώς στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έπαιξε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Μάρτυρες ενός απίθανου περιστατικού όσοι άνθρωποι πέρασαν έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη το Σάββατο. Κι αυτό γιατί στο εκλογικό κέντρο του στηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίου στη Λάρισα προβλήθηκε ταινία π@ρνό. Μπορεί να φαντάζει, αλλά συνέβη. Σε μια από τις οθόνες που είχε τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κέντρου αντί για κάποιο προεκλογικό σποτάκι, μεταδόθηκαν εικόνες από ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Το βίντεο δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Τζανακούλη. Όπως είναι λογικό το εν λόγω βίντεο έγινε viral στα social media. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εξήγηση γιατί αντί για κάποιο σποτ μεταδόθηκαν οι συγκεκριμένες εικόνες. Πάντως, η πλευρά του κ. Καλογιάννη εκτιμά ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. «Μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να προβάλει το υλικό που θέλει από το smartphone του», δήλωσαν στο «onlarissa».

Από την άλλη, η κ. Τζανακούλη ανταπάντησε: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».

Δείτε το απίθανο βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments