Video

Θάνατος παλαιστή: Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ρινγκ (vid)

Θάνατος παλαιστή: Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ρινγκ (vid)
Θάνατος παλαιστή: Ένα τραγικό συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο, όταν ένας εκ των δύο παλαιστών έπαθε καρδιακή ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο ρινγκ.

Μάρτυρες ενός τραγικού δυστυχήματος έγιναν οι θεατές ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ένας από τους δύο παλαιστές κατέρρευσε στο ρινγκ και άφησε την τελευταία του πνοή. Το τρομακτικό περιστατικό, μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο. Εκεί, φαίνεται ο 51χρονος Silver King να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του. Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες ο αντίπαλός του, αλλά και οι θεατές, θεώρησαν αρχικά ότι ο τραυματισμός του παλαιστή και το συμβάν ήταν μέσα στο σόου που έδιναν.

Ο αντίπαλος του ξεκίνησε να τον χτυπάει στο στήθος και το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του («Silver, Silver»). Ωστόσο, ο 51χρονος Μεξικανός δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο διαιτητής και ο αντίπαλος παλαιστής αντιλήφθηκαν ότι συνέβαινε κάτι ανησυχητικό. Γι’ αυτό έσπευσαν να καλέσουν αμέσως τους διασώστες για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια στιγμή από τα μεγάφωνα οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι ο αγώνας πρέπει να διακοπεί. Μάλιστα, ζήτησαν από το κοινό να εκκενώσει τον χώρο. Ωστόσο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο άτυχος παλαιστής δεν είχε σφυγμό. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Ο Σεζάρ Μπαρόν, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην επαγγελματική πάλη το 1997. Είχε αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Nacho Libre το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments