Video

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Mε τις τσέπες του γεμάτες φεύγει από τη Μαδρίτη ο “Τσιτσιφάστ”

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Mε τις τσέπες του γεμάτες φεύγει από τη Μαδρίτη ο “Τσιτσιφάστ”
Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς: Αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο που πήρε ο Έλληνας τενίστας.

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τρομερά πράγματα στο Open της Μαδρίτης. Αρχικά απέκλεισε τον Ζβέρεφ στα προημιτελικά και μετά υπέταξε και τον θρύλο, Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά του τουρνουά και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου και No.1 της  παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 20χρονος Έλληνας πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στη διοργάνωση και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο  Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, κερδίζοντας δύο θέσεις. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται, μάλιστα, μία ανάσα από την έκτη θέση, καθώς είναι μόλις 70 πόντους πίσω από τον Κέι Νισικόρι.

Ο “Τσιτσιφαστ”, όπως είναι το παρατσούκλι του νεαρού τενίστα, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο, ωστόσο θα φύγει από τη Μαδρίτη με γεμάτες τσέπες, αφού πήρε ως φιναλίστ 608.700 ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον ανήκει στον Στέφανο Τσιτσιπά, κάτι που τόνισε και ο Νόλε. Ο Έλληνας τενίστας στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Masters της Ρώμης, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το Roland Garros.

Υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: «Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις»

Ο Ελληνας τενίστας μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Σέρβου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εμπνέει τους υπόλοιπους τενίστες με αυτά που κάνει εντός, αλλά και εκτός κορτ.Ο 20χρονος έδωσε συγχαρητήρια στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης και έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «μαγικό κουτί».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλω συγχαρώ τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις. Το άξιζες. Ήταν σπουδαία η απόδοσή σου. Ευχαριστώ τους διοργανωτές και την οργανωτική επιτροπή. Συγχαίρω την ομάδα του Νόβακ. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου. Τον κόσμο που ήρθε. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για εσάς. Εκτιμάτε το τένις και είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε αυτό το περιβάλλον. Ξέρετε να βλέπετε τένις και δεν είναι εύκολο να βρεις κοινό να ξέρει τι βλέπει. Ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments