Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το δημοσίευμα για ενδιαφέρον στο παρελθόν για τον Κρέσπο

Παναθηναϊκός: Το δημοσίευμα για ενδιαφέρον στο παρελθόν για τον Κρέσπο
Υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άνχελ Κρέσπο; Απορρίφθηκε ο παίκτης από τον... Αναστασίου;

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime” υπενθυμίζει παλαιότερο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ. Γράφοντας, μάλιστα, πως ο παίκτης είχε απορριφθεί από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ισπανός είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό όταν στον πάγκο του βρισκόταν ο Γιάννης Αναστασίου και στη θέση του τεχνικού διευθυντή οι Φύσσας και Βόκολος. Τότε, όμως, ο «Ολλανδός» τον είχε απορρίψει επιλέγοντας αντί του Κρέσπο άλλες επιλογές για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, σύμφωνα πάντα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime”.

Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο Κρέσπο δεν έπαιξε ποτέ ψηλά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού επί εποχής Αναστασίου. Άλλο το να είχε προταθεί και εντελώς διαφορετικό το να είχε απορριφθεί. Ο Παναθηναϊκός επί Αναστασίου βρισκόταν και πάλι σε εποχή… μνημονίου.

Ο Κρέσπο μπορεί να μην είχε τη σημερινή αξία, αλλά σίγουρα ήταν μια επιλογή αρκετά ακριβή για τον τότε Παναθηναϊκό. Παράλληλα, δύσκολα ο Αναστασίου θα επέλεγε να τον απορρίψει και να πάει σε άλλες επιλογές, τύπου Τελάντερ ή Ταυλαρίδη, όπως συνέβη εκείνη την εποχή. Όπως και να ‘χει, πάντως, είναι μια ιστορία από το παρελθόν, με τον Κρέσπο εν τέλει να έρχεται στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και να διαπρέπει με τη φανέλα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments