Lifestyle

Κώστας Ευρυπιώτης: Παραμένουν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την υγεία του

Κώστας Ευρυπιώτης: Παραμένουν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την υγεία του
Ο Κώστας Ευρυπιώτης συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη και ο κολλητός του φίλος, Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε γι' αυτό.

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης. Η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον ηθοποιό για να συνεχίσει τον αγώνα του. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», κι έκανε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με τη Ναταλία Γερμανού.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει κολλητούς από το καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός έδωσε δύο ονόματα: Δημήτρης Φραγκιόγλου και Κώστας Ευριπιώτης. Με αφορμή αυτή την αναφορά του, η Ναταλία ρώτησε: «Πώς είναι στην υγεία του ο Κώστας Ευριπιώτης»; «Είναι λίγο δύσκολα… ας μείνουμε εκεί μόνο», είπε ο Έλληνας ηθοποιός για τον φίλο του.

Οι γιοι του ηθοποιού πριν από λίγες μέρες με ένα post στο Facebook είχαν μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους λέγοντας πόσο δύσκολες στιγμές βιώνουν αλλά και πόσο ταραγμένοι είναι με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων.

Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στελνουν μηνυματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη.

Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments