Μedia

Masterchef διαρροή 13/5/19: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Masterchef διαρροή 13/5/19: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
Masterchef διαρροή 13/5/19:  Έγινε γνωστό ποιος παίκτης θα αφήσει την ποδιά του στο σημερινό επεισόδιο του reality μαγειρικής.

Masterchef διαρροή 13/5/19: Το ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, είναι αναμφίβολα από τα πιο επιτυχημένα project του Star για φέτος. Το Masterchef κάνει τρομερά νούμερα και όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα για την εκπομπή. Στο κανάλι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την επιτυχία του ριάλιτι. Βλέπετε, το πρόγραμμα, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων,καταφέρνει να παίρνει άνετες πρωτιές έναντι των ανταγωνιστών στην Prime Time ζώνη.

Δεν είναι τυχαίο ότι το επεισόδιο της Παρασκευής (10/5) έφτασε σε απίθανα νούμερα. Η αγχωτική δοκιμασία… επιβίωσης και η αποχώρηση της κατασυγκινημένης Ασημίνας εκτόξευσαν τα νούμερα του MasterChef, που έφτασε σε λεπτό προβολής μέχρι και το 42.1%, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τους ανταγωνιστές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως ακόμη και στην περίοδο των διαφημίσεων, η τηλεθέαση στο Star παρέμενε σε υψηλά επίπεδα. Στην ουσία οι τηλεθεατές δεν άλλαζαν καν… κανάλι για να περάσει λίγο η ώρα.

Ποιος αποχωρεί σήμερα (13/5)

Το σημερινό επεισόδιο αποτελεί την αρχή του… τέλους για το φετινό Masterchef. Κι αυτό γιατί αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα του επιτυχημένου ριάλιτι. Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο (13/5) θα συμβεί και κάτι πρωτόγνωρο για το Masterchef, με τη Σπυριδούλα να μένει άφωνη, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Τι ήταν αυτό που την έκανε να χάσει τη μιλιά της; Μα φυσικά η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα Οι πέντε παίκτες θα βρεθούν τελευταία φορά μαζί αφού κάθε μέρα αποχωρεί και ένας από την διαδικασία των ημιτελικών του ριάλιτι της μαγειρικής.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη εβδομάδα. Η σημερινή δοκιμασία θα έχει Mystery box, καθώς και αποχώρηση από το παιχνίδι. Ωστόσο, κάποιος παίκτης δεν θα τα πάει καθόλου καλά. Το πιάτο του θα είναι άσχημο. Γι’ αυτό και θα οδηγηθεί με συνοπτικές διαδικασίες εκτός διαγωνισμού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Παντελής, ο οποίος θα αποχωρήσει αφήνοντας τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες να διεκδικούν τον τίτλο του Έλληνα Masterchef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments