Μedia

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό (13/5/19) επεισόδιο

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό (13/5/19) επεισόδιο
Βραδιά αποχώρησης η αποψινή στο Survivor, με την μαύρη ομάδα να χάνει έναν ακόμη παίκτη.

Ακόμη μία αποχώρηση για τη μαύρη ομάδα του Survivor, με τρεις Τούρκους παίκτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Ατακάν, ο Γιουσούφ και ο Εμρέ είναι οι τρεις παίκτες που τέθηκαν στην δικαιοδοσία του κοινού για να αποφασίσει τον λιγότερο αγαπητό. Λίγες ώρες μετά τον καβγά που είχε ο Ατακάν και ο Γιουσούφ, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια, θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι και με την αγωνία της αποχώρησης. Η αγωνία θα κορυφωθεί, ωστόσο σύμφωνα με όλα τα spoiler που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε από το reality επιβίωσης είναι ο Εμρέ.

Οι δύο παίκτες της μαύρης ομάδας πιάστηκαν στα χέρια, καθώς η ομάδα τους είχε ακόμη μία ήττα στον πρώτο αγώνα ασυλίας, τον οποίο έχασαν. Η ήττα έφερε απίστευτα νεύρα στον Ατακάν, που δεν θέλει και πολύ για να βγει εκτός εαυτού. Ο τσακωμός τους στο νησί ήταν άγριος και ο Γιουσούφ τον έπιασε από το λαιμό, με τη Σουντέ και τον Εμρέ να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Οι παίκτες του Survivor ωστόσο, πριν φτάσουν στο συμβούλιο του νησιού, θα παίξουν σε έναν δυνατό αγώνα για ένα μοναδικό έπαθλο, το οποίο έχει την υπογραφή του Nusret. Το αποψινό (13/5/19) επεισόδιο αναμένεται με αγωνία, τόσο για τους νικητές του σημερινού επάθλου, όσο και για το άτομο που θα αποχωρήσει από το reality.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments