Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα 7 ημέρες την εβδομάδα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα 7 ημέρες την εβδομάδα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την 7ήμερη εργασία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε όλα όσα έχουν συμβεί από χθες σχετικά με τη δήλωσή του για την 7ήμερη εργασία και όσα του καταλόγιζει ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το πολιτικό θερμόμετρο.

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του. Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα.

Η Νέα Δημοκρατία θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ. Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν επταήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές.

Και είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας, που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε. Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, και που θέλουν να βγουν επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης