Πολιτική

Τσίπρας: Γλέντι στο twitter για τον… Χριστό του πρωθυπουργού (pics)

Τσίπρας: Γλέντι στο twitter για τον… Χριστό του πρωθυπουργού (pics)
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον Χριστό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ενός νοσοκομείου στη Λευκάδα και το twitter πήρε «φωτιά» για το σχόλιο του πρωθυπουργού.

Μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου στη Λευκάδα ήταν αυτή που προκάλεσε αίσθηση. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η αριστερή ιδεολογία είναι πολύ πιο κοντά στον χριστιανισμό «κι ας μας κάνουν κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς». Η εν λόγω φράση ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια. Εκεί, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θα γίνουν νέες προσλήψεις στο χώρο της υγείας  και εξήρε το έργο των επικεφαλής του υπουργείου, A. Ξανθού και Π. Πολάκη.

«Η δικιά μας ιδεολογία κι ας μας κάνουν κάποιοι κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς, είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός. Πολύ πιο κοντά η δική μας ιδεολογία από αυτά που πρεσβεύουν και πράττουν αυτοί που κάνουν μεγάλους σταυρούς», ήταν η χαρακτηριστικά φράση του κ. Τσίπρα. Όπως είναι λογικό, τα λόγια του πρωθυπουργού έφεραν ποικίλες αντιδράσεις στο twitter. Η ιδεολογία ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει αυτήν τού Χριστού διότι ως γνωστόν την φράση » ή τούς τελειώνουμε ή μας τελειώνουν » την είπε ό Χριστός πρώτη φορά», έγραψε ένας χρήστης. Παράλληλα, ένας άλλος σάρκασε τον κ. Τσίπρα και τη δήλωση του σε σχέση με τις διακοπές του στη θαλαμηγό Παναγόπουλου.

Διαβάστε μερικά από τα πιο… ευφάνταστα tweets:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments