Video

Χαμός στο Ισραήλ: “Θα τον σκότωνε ο Σχορτσιανίτης” (vid)

Χαμός στο Ισραήλ: “Θα τον σκότωνε ο Σχορτσιανίτης” (vid)
Στο Ισραήλ οι τελικοί μπάσκετ έχουν πάρει «φωτιά», με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά την επίθεση οπαδού της Χάποελ σε φροντιστή της Μακάμπι.

Κάτι από… Ελλάδα φαίνεται πως ζήλεψαν στους τελικούς μπάσκετ στο Ισραήλ. Κι αυτό γιατί το παιχνίδι της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Μακάμπι ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε τελικά τη νίκη στην παράταση. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα «αμαυρώθηκε» από την επίθεση οπαδού της Χάποελ στον φροντιστή της «ομάδας του λαού». Παράλληλα, οι οπαδοί των γηπεδούχων έφτυσαν τον Ντιάντρε Κέιν, με τον ίδιο να ανταποδίδει και να αποβάλλεται από τους διαιτητές. Στην αντιπαράθεση συμμετείχε και ο Σκότι Ουίλμπεκιν στον οποίο οι οπαδοί της Χάποελ πέταξαν αντικείμενα.

Τα παραπάνω έχουν ξεσπάσει σάλο σε όλη τη χώρα. Μάλιστα αρκετοί οπαδοί της Μακάμπι θυμήθηκαν το περιστατικό με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να «κυνηγάει» φίλο της Χάποελ στις εξέδρες, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα τους. Ένας από αυτούς μάλιστα έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του Έλληνα σέντερ, Ρίκι Χίκμαν, λέγοντάς του ότι δεν έπρεπε να τον είχε σταματήσει τότε. «Ο «Σόφο» θα τον είχε σκοτώσει», απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ο Αμερικανός γκαρντ, βάζοντας τέλος στη συζήτηση.

Θυμηθείτε το περιστατικό με τον Σχορτσιανίτη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments