Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τη Δευτέρα (13/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τη Δευτέρα (13/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Δευτέρα (13/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου).κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Ένα ερωτικό θέμα ανεβαίνει στην επιφάνεια. Θα σκεφτείτε κάποιον, που και ο ίδιος σας σκέφτεται. Ένα γεγονός που θα συμβεί στο μέλλον, θα σας δώσει ένα μάθημα ζωής, που θα βελτιώσει πολλές καταστάσεις.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: ο μάγος: Η υπομονή πάντα ανταμείβεται… και όταν εμπιστεύεστε και επιτρέπετε την αλλαγή για την εξέλιξη της σχέσης σας, παρόλο που διαρκεί πολύ καιρό, αυτό δεν σας απογοητεύει. Αφήστε την υπομονή να βελτιώσει την άποψή σας, για τον τρόπο που εξελίσσεται η ζωή.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ: η δύναμη:

Μια αδικία, θα σας κάνει να σκεφτείτε, πώς να φροντίζετε πιο ενεργά, όσους δέχονται κακομεταχείριση. Κάποιος λιγότερο τυχερός από σας, μπορεί να επωφεληθεί από τη γενναιοδωρία σας. Μπορεί να βρείτε το γέλιο και τη χαρά, με έναν ασυνήθιστο τρόπο…. που δεν συνδέεται με χρήματα.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Ο σύντροφός σας, μπορεί να πάρει καλά νέα. Ένα πρόβλημα λύνεται. Η εμπιστοσύνη και η ανταλλαγή των ανησυχιών που έχετε, είναι κάτι που βοηθά και ενθαρρύνει και τους δυο σας να μείνετε κοντά ο ένας στον άλλο. Έχετε συνειδητοποιήσει, πως ορισμένα πράγματα δεν αξίζουν τη φροντίδα και την ανησυχία σας? Θα μπορούσατε να βρείτε καινούργιους τρόπους, για να εμπιστευτείτε τον κόσμο γύρω σας….και ο ένας τον άλλον.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Η σχέση σας, θα δείξει σημάδια βελτίωσης. Θα ακούσετε νέα, για μελλοντικές διακοπές, όπου θα μπορέσετε να ενισχύσετε εκ νέου το δεσμό που μοιραστήκατε κάποτε…. και που επιθυμείτε να ανοικοδομήσετε.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Λίγα λόγια αγάπης έχουν πάντα νόημα! Και ο τρόπος που μεταχειρίζεστε τους άλλους επικοινωνιακά, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν. Θα μπορούσατε να συμβάλλετε δείχνοντάς στους άλλους, πώς να βελτιώσουν τον δικό τους επικοινωνιακό τρόπο, πάντα με το χαμόγελο! Όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς!

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων: Ο χρόνος είναι ένα περιορισμένο αγαθό και θέλετε να το ξοδέψετε καλά. Όταν δεν μπορείτε να είστε με αυτόν που θέλετε, η αναζήτηση ενός διαφορετικού τρόπου για να εκφράσετε την αγάπη σας, είναι πάντα η καλύτερη λύση. Πάντα όμως, σε λογικά πλαίσια, γιατί η πολύ κουβέντα, μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Αντ’ αυτού, σχεδιάστε μια έκπληξη και αφήστε το μυστήριο, να μεταδώσει αυτό που θέλετε.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών: Σπάνια σας ενδιαφέρουν τα χρήματα που ίσως ξοδεύει ο σύντροφός σας. Όμως σήμερα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, σχετικά με τις επενδύσεις που έχει κάνει ή για το πώς θέλετε να δαπανεί χρήματα ή να κάνει οικονομία.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων: Σας αρέσει πολύ να κάνετε δώρα και μπορεί να διαπιστώσετε, ότι σύντομα θα λάβετε ανταπόδοση. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε την αγάπη σας, μπορεί να σας επιστρέφεται, με έναν εκπληκτικό τρόπο. Διδάσκετε τους άλλους πώς να σας αγαπούν με τον τρόπο που θέλετε….. και αυτοί μαθαίνουν.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων: Μια περιοχή της ερωτικής σας ζωής, όπου συχνά αντιστέκεστε στην αλλαγή, έρχεται στην επιφάνεια. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και τη συζήτηση με το ταίρι σας, με ανοιχτό μυαλό. Μιλήστε ανοικτά για εσάς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι φόβοι σας κατακριθούν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε κι εσείς ξέρετε τι να κάνετε.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου), κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων: Μερικά ερωτικά θέματα μπορείτε να τα βελτιώσετε, απλώς βρίσκοντας μια εναλλακτική λύση ή συμφωνώντας ότι διαφωνείτε. Θα μπορέσετε να συμβιβαστείτε περισσότερο σήμερα, σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Βεβαιωθείτε πως αυτό, είναι που θέλετε να κάνετε.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων: Είναι επίσημα η ώρα, για να ξανακοιτάξετε κάποια θέματα που αφορούν την ερωτικής σας ζωή. Αν ψάχνετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, κοιτάξτε πού θα σας βγάλει ο χρόνος σας και δείτε αν σας επιστρέφει, όσα ελπίζατε να κερδίσετε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments