Αθλητισμός

AEK: Χιμένεθ και του χρόνου στην Ένωση

AEK: Χιμένεθ και του χρόνου στην Ένωση
Ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ και του χρόνου.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν πως ο Ισπανός προπονητής απολαμβάνει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ και εκεί φαίνεται πως «κλείδωσε» ότι θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Ο Χιμένεθ έχει άλλωστε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ και από τη στιγμή που δεν τέθηκε θέμα διακοπής του από την Ένωση, παραμένει στην ομάδα κανονικά. Στη σημερινή επαφή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Χιμένεθ συζήτησε με τον ηγέτη της Ένωσης για την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, που «τρέχει» κανονικά. Και θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Χιμένεθ στο τιμόνι του Δικεφάλου.

Οργισμένος ο Μελισσανίδης: “Όσοι θέλετε να φύγετε, είστε ελεύθεροι…”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των Σπατών για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” και να τους καταστήσει σαφές το ότι “όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ας φύγει”. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας δεν δίστασε να φανερώσει την απογοήτευσή του για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Αρχικά, ανέδειξε ως πρώτο υπεύθυνο τον εαυτό του, αλλά τόνισε πως είναι αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως οι παίκτες του Χιμένεθ δεν έκαναν προσπάθεια στον τελικό. Στη συνέχεια έριξε την… πρόταση-βόμβα: “Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι…”, τόνισε. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε τα εξής ενώπιον των παικτών της ΑΕΚ, στα Σπάτα:

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

Mετά την ομιλία του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφυγε από τα Σπάτα και μετέβη προς τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, αποχαιρέτισε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, καθώς αποχωρεί από την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments