Αθλητισμός

Γιάγια Τουρέ: Διαψεύδει τον Σέλουκ και λέει πως θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο

Γιάγια Τουρέ: Διαψεύδει τον Σέλουκ και λέει πως θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο
Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, δήλωσε ότι ο Ιβοριανός χαφ σταματά το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο ίδιος εκθέτει τον Ουκρανό δηλώνοντας: «Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω επίσημο εγώ ο ίδιος».

Πριν από λίγα 24ωρα ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, δήλωσε ότι ο θρυλικός Ιβοριανός χαφ κρεμάει τα παπούτσια του. Ο ίδιος όμως εξέθεσε τον Ουκρανό. Το απόγευμα της Κυριακής, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι και ως σχολιαστής του αγώνα των Πολιτών με την Μπράιτον για το Skysports σχολίασε on air τις δηλώσεις του Ντμίτρι Σέλουκ για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Αποσυρήθηκα από το ποδόσφαιρο; Ποτέ. Θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες για το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω.

Παίζω από τότε που ήμουν μικρός και θα συνεχίσω να το κάνω. Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω επίσημο εγώ ο ίδιος. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μιλάει εξ’ ονόματός μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 35χρονος μέσος.

Θυμίζουμε πως μόλις λίγες ώρες πριν από τη δήλωση του Τουρέ, ο Σέλουκ είχε πει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Και πως όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό το έκανε για να παίζει μπάλα, αλλά και να κάνει και την… πρακτική του στην προπονητική, καθώς θέλει να γίνει προπονητής.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Σέλουκ δεν είχε μιλήσει με τον Ιβοριανό μέσο, ο οποίος τον διέψευσε και τον… εξέθεσε για τα καλά με τα λεγόμενά του. Και για ακόμα μια φορά, ο Ουκρανός ατζέντης βγαίνει εκτεθειμένος με αυτά που λέει, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments