Βιβλίο

Νέο βιβλίο: Ο κλέφτης των τατουάζ

Νέο βιβλίο: Ο κλέφτης των τατουάζ
"Ο κλέφτης των τατουάζ" είναι το νέο βιβλίο της Άλισον Μπέλσαμ.

Το αστυνομικό θρίλερ «Ο κλέφτης των τατουάζ«, είναι το νέο βιβλίο της Άλισον Μπέλσαμ στο οποίο ένας αστυνομικός στην πρώτη του υπόθεση δολοφονίας, μια καλλιτέχνιδα τατουάζ με ένα θανάσιμο μυστικό και ένας διεστραμμένος δολοφόνος που ακονίζει τις λεπίδες του για να σκοτώσει ξανά… Όταν η Μάρνι Μάλινς, καλλιτέχνιδα τατουάζ, ανακαλύπτει ένα παραμορφωμένο πτώμα, ο νεαρός ντετέκτιβ Φράνσις Σάλιβαν θα χρειαστεί τη βοήθειά της.

Εκεί έξω τριγυρίζει ένας σίριαλ κίλερ, που αφαιρεί τα τατουάζ από το σώμα των θυμάτων του όσο είναι ακόμη ζωντανοί. Η Μάρνι γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο των τατουάζ, αλλά έχει τους δικούς της προσωπικούς λόγους να μην εμπιστεύεται την αστυνομία. Κι έτσι, όταν ανακαλύπτει τον επόμενο στόχο του δολοφόνου, αντιμετωπίζει και το δίλημμα: Θα το πει στον Σάλιβαν ή θα κυνηγήσει μόνη της τον Κλέφτη των Τατουάζ;

Ο κλέφτης των τατουάζ: «Ανατριχιαστικό και ανατρεπτικό μέχρι την τελευταία σελίδα, το πρώτο θρίλερ της Άλισον Μπέλσαμ σηματοδοτεί την άφιξη μιας εξαιρετικής νέας φωνής στον χώρο του crime». — Daily Mail.

Άλισον Μπέλσαμ: Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Άλισον Μπέλσαμ ξεκίνησε αρχικά να γράφει με τη φιλοδοξία να γίνει σεναριογράφος και το 2000 τιμήθηκε με έπαινο στα βραβεία Orange για σενάρια. Το 2001 ήταν στη βραχεία λίστα του διαγωνισμού Drama Writer του BBC. Το 2016 Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑTΟΥΑΖ, το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Bloody Scotland Crime Writing Festival.

Διαβάστε Eπίσης

Νέο βιβλίο: Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου: Εγκαινιάστηκε στις 9 Μαΐου

Περισσότερα