Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε τρίτη πλάκα τσιμέντου στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε τρίτη πλάκα τσιμέντου στην Κόκκινη Λίμνη
Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε τρίτη πλάκα τσιμέντου στην Κόκκινη Λίμνη, η οποία είναι παρόμοια με τις άλλες δύο που είχαν βρεθεί στο σημείο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 29χρονης Maricar Valdez, την οποία δολοφόνησε κατ΄ομολογία του ο serial killer στην Κύπρο, ο 35χρονο Νίκος Μεταξάς. Σήμερα εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη και τρίτη πλάκα τσιμέντου, παρόμοια με τις άλλες δύο που βρέθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες των ερευνών και γίνεται προσπάθεια από δύτη για να ανασυρθεί.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος serial killer, βρέθηκε σήμερα για τέταρτη φορά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προκειμένου να γίνει ανανέωση του διατάγματος κράτησής του. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης και του βιασμού. Η διερεύνηση των υποθέσεων δεν έχει ολοκληρωθεί γι’ αυτό και η Αστυνομία θα ζητήσει σήμερα την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου για άλλες οκτώ ημέρες.

Το δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης του 35χρονου Serial killer για ακόμα 8 μέρες. Κατά την διαδικασία δεν αναφέρθηκαν νέα στοιχεία από αυτά που ήδη έχει ομολογήσει ο ίλαρχος Νίκος Μεταξάς, ο οποίος αρνείται την κατηγορία του βιασμού για τον οποίο έγινε καταγγελία από νεαρή Φιλιππινέζα πριν λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, συνεχίζεται σήμερα η νεκροτομή επί της σορού της 8χρονης και σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στη δεύτερη βαλίτσα και πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Elena Natalia, κόρη της Livia Florentina, θύμα του 35χρονου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα (14/5/19) συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που εντοπίστηκε τυχαία η σορός της Mary Rose στο φρεάτιο στο μεταλλείο στο Μιτσερό και αποκαλύφθηκε η σοκαριστική δράση του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 450 καταθέσεις, αριθμός ρεκόρ για τέτοιες υποθέσεις, έχουν παραληφθεί 355 τεκμήρια, ενώ υπολείπονται άλλες 100 καταθέσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το σύστημα Sonar φεύγει από την Κύπρο, καθώς έχει ολοκληρωθεί η σάρωση και στις δύο λίμνες. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η απάντηση των Βρετανών για το κατά πόσον το ραντάρ διείσδυσης θα μπορέσει να αποκαλύψει ότι δεν μπόρεσε το ”SONAR”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments