Μedia

Survivor διαρροή: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν

Survivor διαρροή: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν
Λίγο πριν από το τέλος του Survivor, η παραγωγή του reality επιβίωσης ετοιμάζεται να φέρει πίσω παλιούς παίκτες. Δείτε ποιοι είπαν το μεγάλο "ναι".

Η παραγωγή του Survivor κάνει πολλές κινήσεις για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης και αρκετές φορές έχει καταφύγει στη λύση της επιστροφής παικτών ή στην είσοδο “δυνατών” ονομάτων στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει ένα ειδικό αφιέρωμα με γεύση από τα δύο προηγούμενα Survivor. Μάλιστα, το αφιέρωμα αυτό θα περιλαμβάνει και παίκτες από προηγούμενες εκδόσεις, τους οποίους η παραγωγή θέλει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρει το “TV Έθνος”, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έχουν κάνει ήδη ορισμένες επαφές με παλιούς παίκτες του Survivor και ορισμένοι εξ αυτών ήδη έχουν αρνηθεί ευγενικά, ενώ άλλοι μελετούν την πρόταση. Υπάρχουν και κάποιοι που βρίσκονται ήδη πολύ κοντά στο μεγάλο “ναι”.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας από τους περσινού παίκτες που επεδίωξε η παραγωγή να έχει και στον φετινό κύκλο του Survivor. Προς το παρόν και δεδομένων των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων θεωρείται αμφίβολη η επιστροφή του στο ριάλιτι. Αντίθετα, η Θεσσαλονικιά γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου, όπως και ο επίσης προερχόμενος από τον χώρο της άθλησης, Πάνος Θεοδώρου, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο “ναι” στον ΣΚΑΪ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η αποστολή τους στον Άγιο Δομίνικο, περιλαμβάνει αφενός συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και αφετέρου την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο αντιστοίχως θα έχουν προσκληθεί και πρώην παίκτες από το τουρκικού Survivor.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments