Πολιτική

Γρηγόρης Ψαριανός: “Συγγνώμη ρε Εφάκι, τρυφερά το είπα”

Γρηγόρης Ψαριανός: “Συγγνώμη ρε Εφάκι, τρυφερά το είπα”
Ο Γρηγόρης Ψαριανός... απολογήθηκε για το "μ' αρέσει το γκομενάκι" που έγραψε για την Έφη Αχτσιόγλου. Τι έγραψε στο Twitter μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει από χθες τα όσα είχε γράψει προ ημερών ο Γρηγόρης Ψαριανός για την Έφη Αχτσιόγλου. Με tweet προ ημερών που σήμερα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρεται στην υπουργό με χαρακτηρισμούς που προκαλούν εντύπωση. Σχολιάζοντας μία φωτογραφία της υπουργού Εργασίας από την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αναφέρεται στην εμφάνισή της, την αποκαλεί “γκομενάκι”, της στέλνει… φιλιά με τη φράση “μουτς μωρό μου”.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός αναδημοσίευσε ένα tweet και τη φωτογραφία και έγραψε:

«Γιατί ρε Σεξιστές;

Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς.

Μ’ αρέσει το γκομενάκι.

Μουτς, μωρό μου!

Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Το θέμα πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις χθες. Απαντώντας, ο κ. Ψαριανός ζήτησε μεν συγγνώμη από την υπουργό Εργασίας, γράφοντας «Συγγνώμη ρε Εφάκι, τρυφερά το είπα», αλλά συνέχισε γράφοντας ότι «η πολλή κορεκτίλα σκοτώνει τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα».

«Γκομενάκι αποκαλούμε όλες και όλοι όσους γουστάρουμε ως γνωστόν», έγραψε ακόμη ο κ. Ψαριανός. «Νομίζω, είμαστε κατά της υποκρισίας, υπέρ της ελεύθερης διατύπωσης γνώμης και κατά της κατασταλτικής βίας στην έκφραση», σημείωσε σε άλλο σημείο.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Ψαριανού στα σχόλια:

«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη ρε Εφάκι! Τρυφερά το είπα. Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Ανεξαρτήτως κριτικής, πολιτικών πολεμικών τεχνών και λοιπών αντιπαλοτήτων. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα σε αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς. Αστείο είναι, αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν… Κάτι μπαγκσμπάνηδες, πχ. Άσε που υποκρύπτει και κάποια τρυφερότητα, έτσι; Συν θαυμασμό για το ωραίον, ε; “Γκομενάκι”, αποκαλούμε όλες και όλοι, όσους γουστάρουμε, ως γνωστόν. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. Μη μου πείτε πως δεν το ξέρετε… Αμάν πχιά, με τις πολιτικές ορθότητες, την κατασταλτική βία στην ελεύθερη έκφραση -που ΔΕΝ είναι προσβλητική, βέβαια..- με τις κορεκτίλες και τα υποκριτικά απαπαπαπά… Θα ‘πρεπε ή θα πρέπει να διαγράψουμε κάπου 7000 λεξεις. Και να τις λέμε ψιθυριστά, ύπουλα και κρυφά. Γκομενίτσα, γκομενάρα, διάφορα σε -άρα, γκόμενος, εργαλείο, μουτράκι, μανάρι/α, κουκλάρα, αστέρι, θεά, γκομενάκι κλπ κλπ. Για κορίτσια και αγόρια και άντρες και γυναίκες και για όλους. Νομίζω, είμαστε κατά της υποκρισίας, υπέρ της ελεύθερης διατύπωσης γνώμης και κατά της κατασταλτικής βίας στην έκφραση. Απ’ όπου κι αν προέρχεται, που λέμε. Χαίρετε. Ξανα-Μουτς. Γεια σου Έφη με το υπουργείο σου! Πω πω φασαρία….».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments