Video

Eurovision 2019 Κύπρος: Η τελική πρόβα της Τάμτα – Τι έχει αλλάξει (vid)

Eurovision 2019 Κύπρος: Η τελική πρόβα της Τάμτα – Τι έχει αλλάξει (vid)
Eurovision 2019 Κύπρος: Απόψε είναι ο πρώτος ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής.

Eurovision 2019 Κύπρος: Απόψε είναι ο πρώτος ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής και οι φανατικοί θαυμαστές του θεσμού περιμένουν με αγωνία να τον δουν. Η Κύπρος, με το τραγούδι της Τάμτα «Replay» αγωνίζεται πρώτη σήμερα στον ημιτελικό ενώ η ελληνική συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα που θα ερμηνεύσει το «Better Love».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα στοιχήματα, κατέτασσαν σε πολύ καλές θέσεις τόσο την Τάμτα όσο και την Κατερίνα Ντούσκα μετά την πρώτη πρόβα. Ωστόσο η εμφάνιση της Τάμτα προκάλεσε κάποιες αρνητικές εντυπώσεις στους φανατικούς της Eurovision, με αποτέλεσμα η Κύπρος να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη γενική πρόβα της Τάμτα.

H τραγουδίστρια ήταν πολύ εντυπωσιακή στην σκηνή, ενώ κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με πλάνα από την πρόβα, και δείχνουν πως ο σκηνοθέτης έχει κάνει κάποιες αλλαγές εστιάζοντας περισσότερο στην ίδια την τραγουδίστρια. Ωστόσο ενδέχεται να αλλάξουν κάποια πράγματα στην σκηνή την τελευταία στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί πως η χθεσινή τελική πρόβα δεν ήταν ένα απλό γεγονός, αλλά η βραδιά που παρακολουθούν οι κριτικές επιτροπές και βάζουν την βαθμολογία τους.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments