Video

Μίνα Καραμήτρου: Αυτά ανήκουν σε μαύρες και κακές εποχές για τον τόπο (vid)

Μίνα Καραμήτρου: Αυτά ανήκουν σε μαύρες και κακές εποχές για τον τόπο (vid)
Η εμπρηστική επίθεση έγινε έξω από το σπίτι της Μίνας Καραμήτρου, στου Παπάγου. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:15 τα ξημερώματα.

«Αυτά ανήκουν σε μαύρες και κακές εποχές για τον τόπο κι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν ή θα αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύουν οι δημοσιογράφοι» είπε η Μίνα Καραμήτρου μιλώντας για το συμβάν στο «Ώρα Ελλάδος 7:00» στο Open TV.

Το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του OPEN TV έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5/19). Η εμπρηστική επίθεση έγινε έξω από το σπίτι της γνωστής δημοσιογράφου, στου Παπάγου. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:15 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να φτάσουν στο σημείο όπου ήταν το αυτοκίνητο της γνωστής δημοσιογράφου, να ρίξουν εύφλεκτο υλικό και να βάλουν φωτιά. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου και τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου. Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές και οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη». Αυτό αναφέρει το κόμμα σε σχετική ανακοίνωσή του.

Μίνα Καραμήτρου: Αυτά ανήκουν σε μαύρες και κακές εποχές για τον τόπο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments