Video

Ρούλα Ρέβη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της στην Ελεονώρα Μελέτη

Ρούλα Ρέβη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της στην Ελεονώρα Μελέτη
Η Ρούλα Ρέβη μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να γίνει μητέρα.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη σήμερα το βράδυ στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» θα βρεθεί η Ρούλα Ρέβη. Η διάσημη φωτογράφος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα, αναφέρεται και στα δίδυμα μωρά της που γεννήθηκαν πρόωρα, ενώ μιλάει και για τις δυσκολίες της μητρότητας. Τέλος, αναφέρεται σ’ ένα περιστατικό… ζήλιας με το σύζυγο της Αποστόλη Τότσικα.

Ο γνωστός ηθοποιός δεχόταν φλερτ από κάποια άλλη γυναίκα, όπως αποκάλυψε η Ρούλα Ρέβη. Ωστόσο, η ίδια το αντιλήφθηκε άμεσα και προσπάθησε να τη σταματήσει. Μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε ότι δεν δίστασε να χειροδικήσει για να απομακρύνει την άλλη γυναίκα από το σύζυγο της.

Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα (Σταυρούλα) Ρέβη γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1973 και είναι φωτογράφος. Μάλιστα, είχε αναλάβει την καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων που για χάρη της φωτογράφισης πραγματοποιεί ταξίδια σε εξωτικά μέρη με μοντέλο τη Ζέτα Μακρυπούλια. Στις 26 Ιουνίου του 2014, μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον Αποστόλη Τότσικα, παντρεύτηκαν στο Los Angeles, με κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο. Το 2015 απέκτησαν δίδυμα μωράκια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments