Video

Εκτός Survivor ο Ατακάν – “Λύγισε” η Δαλάκα (vid)

Εκτός Survivor ο Ατακάν – “Λύγισε” η Δαλάκα (vid)
Ο Ατακάν είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τρίτης και η Κατερίνα Δαλάκα τον αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια.

Το “ταξίδι” του στο Survivor ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ατακάν, ο οποίος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στην Τουρκία και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης. Η Μαύρη ομάδα αποχαιρέτισε τον παίκτη της, όμως εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα πάνω της ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της μόλις άκουσε την απόφαση του κοινού. Η Κατερίνα περίμενε με δάκρυα στα μάτια να χαιρετίσει τον Ατακάν με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ, απέναντί σας. Προετοιμάστηκα πολύ καλά για να έρθω εδώ και σωματικά και ψυχικά. Και στην αθλητική μου ζωή και στο σχολείο δεν μου άρεσαν ποτέ οι αποτυχίες. Απλώς στο Survivor οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Πιστεύω πως έχει χτίσει το καλύτερο σχολείο του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο Atakan Isiktutan.

Στη συνέχεια ο Ατακάν χαιρέτισε τους συμπαίκτες του και αγκάλιασε την Κατερίνα Δαλάκα, στην οποία είπε: “Σε αγαπάω πολύ” και εκείνη του απάντησε “και εγώ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments