Video

Eurovision 2019: Στον «αέρα» η εμφάνιση της Madonna στον τελικό

Eurovision 2019: Στον «αέρα» η εμφάνιση της Madonna στον τελικό
Eurovision 2019: Μόνο σίγουρη δεν είναι η εμφάνιση της Madonna στο φετινό διαγωνισμό χορού, καθώς ο διευθυντής της EBU δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην της επιτραπεί να εμφανιστεί στον τελικό.

Από τις αρχές Απριλίου υπήρχε η πληροφορία ότι η Madonna θα εμφανιζόταν στον τελικό της Eurovision 2019. Η «βασίλισσα της ποπ» θεωρούνταν ότι θα δώσει μια διαφορετική νότα στο διαγωνισμό και θα ανέβαζε τις προσδοκίες του σόου. Ωστόσο, η παρουσία της μόνο βέβαιη δεν είναι. Αυτό, άλλωστε, δήλωσαν και οι διοργανωτές  64ου διαγωνισμού της Eurovision, τονίζοντα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει ακόμη κάποιο συμβόλαιο.

«Είναι αλήθεια πως εμείς, η EBU, δεν επιβεβαιώσαμε ποτέ τη Madonna για τον διαγωνισμό της Eurovision» είπε ο ο διευθύνων σύμβουλος της Eurovision Jon Ola Sand και πρόσθεσε: «Για τον πολύ απλό λόγο πως δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της. Και αν δεν έχουμε συμβόλαιο, δεν μπορεί να εμφανιστεί στη σκηνή. Είναι τόσο απλό». «Εάν δεν υπάρξει υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν θα βγει στη σκηνή», πρόσθεσε.

Η διοργανώτρια χώρα, το Ισραήλ, υποσχέθηκε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες διοργανώσεις για τη Eurovision από το Τελ Αβίβ. Ωστόσο, για την ώρα, τα παράπονα των συμμετοχών για τις τεχνικές αστοχίες κατά τις πρόβες – και η Κύπρος έπεσε θύμα ενός τέτοιου ζητήματος στη β΄πρόβα – αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Madonna τους διαψεύδουν.

Πάντως, τα ισραηλινά Μέσα τονίζουν ότι η Madonna καταφθάνει στο Τελ Αβίβ την Τετάρτη, αποφασισμένη να ανέβει στη σκηνή της Eurovision. Φαίνεται πως το πρόβλημα που έχει προκύψει, έχει να κάνει με την ασφάλεια της «βασίλισσας της ποπ». Επίσης, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει ζητήσει και κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, προκειμένου να βρίσκεται όπως εκείνη επιθυμεί επί σκηνής. Σε κάθε περίπτωση, η Madonna δεν έχει κάνει ως αυτή την ώρα την παραμικρή αναφορά στο ταξίδι της στο Ισραήλ, ούτε όμως και στον διαγωνισμό της Eurovision.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments