Video

MasterChef spoiler: Φαβορί για το έπαθλο μένει εκτός τελικού (vid)

MasterChef spoiler: Φαβορί για το έπαθλο μένει εκτός τελικού (vid)
Ακόμη μία αποχώρηση από το MasterChef. Εκτός διαγωνισμού, σύμφωνα με τα spoiler, θα μείνει ένας παίκτης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί πολλές φορές και για το έπαθλο.

Μία ανάσα πριν από τον τελικό του MasterChef και η τριάδα των παικτών θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτού για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής. Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα MasterChef έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και απόψε η Σπυριδούλα, ο Χρήστος και ο Μανώλης θα δώσουν τη “μάχη” τους για μία θέση στον τελικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αποχώρησε ο Πάνος Τόγιας, επιβεβαιώνοντας και όλα τα spoiler Ππου κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Ο Πάνος Τόγιας μειονεκτούσε σε βαθμολογία τόσο από τον Χρήστο όσο και από την Σπυριδούλα. Αμφότεροι είχαν την ίδια βαθμολογία και μαζί με τον Μαν;vλη -που κέρδισε μία ακόμα ασυλία- συνεχίζουν στο παιχνίδι. Η αποχώρηση του Πάνου στεναχώρησε τους κριτές, αλλά ιδιαιτέρως τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τον είχε στην ομάδα του. Μάλιστα ο 23χρονος παίκτης θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μαγειρικής, αφού και ο μέντοράς του είχε δηλώσει ότι στο πρόσωπό του είχε βρει τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο σήμερα και σύμφωνα με τις διαρροές, ο Χρήστος Μπάρκας που ήταν ένα από τα φαβορί για το έπαθλο, θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (15/5/19) επεισοδίου του MasterChef:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments